tiistai 12. marraskuuta 2013

Uusi kämppis ja Halloween viikko

Terkkuja kylmästä Torontosta! taas saan palata parin viikon takaiseen, kun on muka ollut niin hässäkkää... Tosin tämän kirjoituksen näpyttelin metrossa, että ei sekään kai ihan huono idea. Matkustaminen kun tekee sen 2x 1h / päivä.

24.10 -->

Mai-Liis ja Anna ja The Pilot

Käytiin vähän kuokkimassa synttärijuhlissa. 
Kuvassa minä ja synttärisankari
Halloweeniähän juhlittiin kakski viikonloppua ja välissä vielä muutama päivä. 

Lauantaiksi Marissa oli kutsunut mut heidän kirkolleen johonkin tapahtumaan. Aattelin että kerrankos sitä sitten menee baptistikirkolle yhteiseen tapahtumaan.

Pastori oli keksinyt tietovisapelin, jota pelattiin pienryhmissä.
 Kysymykset viittasivat enemmän tai vähemmän hetkeä aiemmin esitettyyn näytelmään.

Mietintämyssyt päässä.

Moni Cup-cake päältä kaunis...

Lähes jokainen osallistujaperhe oli tehnyt jotain ruokaa ja yhdessä syötiin lopulta.
Oli erittäin mielenkiintoista osallistua kirkolliseen tapahtumaan ja varsinkin, 
kun porukka oli niin monikansallista.

Saatiin Annan kanssa uusi kämppis, Sanna. Sanna tekee lähihoitajaharjoitteluansa Suomi-Kodilla. Anna lähti matkustelemaan Sudburyyn lauantaina eli Pohjois-Ontarioon sukuloimaan, joten me oltiin Sannan kanssa viikonlopun ainoat asukit. Ehdotin sunnuntaiaamun brunssia ja kaupungilla kiertelyä, ei paha tapa viettää sunnuntaita ollekaan!
Sanna

Olin googletellut brunssipaikkoja aiemminkin ja nyt päädyimme Java-Jiveen Church Streetille. Samalla pääsimme vähän haistelemaan Church Streetin tunnelmaa päivän valossa. Se on siis satenkaarialuetta täällä ja sinne olisi siis tarkoitus mennä myös Halloween tunnelmaa aistimaan tulevalla viikolla.

Se on hyvä kun on tota kahvivalikoimaa... ;)

Pikkuruinen Java Jive

Brunssi <3

Chuch Street

Halloween decoration kyseisen baarin tapaan.

Brunssi oli ihana. Hyvää kahvia ja rakkaudella tehtyä ruokaa. :)

Tuleva viikko alkoi aika stressisissä merkeissä: eihän mulla ollut Halloween asuuni vielä mitään!! Iik! Aattelin, että leopardi olisi helppo, ainahan sitä on sen kuosisia vaatteita kaupassa. Nyt ei löytänyt sit kirveelläkään. Kierrettiin itse asiassa kirppareita sen viikon aikana. Value Village on täällä sellainen kirpputoriketju, joita on useampia ympäri Torontoa. Niillähän siellä oli vaikka mitä! Paitsi leopardikuviota. No, olin jo ostanut kasvomaalit sitä varten eli periksi en aikonut antaa. Pelastusarmeijan kirpparilta löysin ihan parilla eurolla lopulta leopardikuvioisen mekkohärpäkkeen ja pienellä tuunauksella siitä tuli just sopiva. 

Korvat ja hännän olin käyny ostaan Party Storesta (Paikallinen Punanaamio) tiistaina, 
joten hyvä siitä asusta vielä tulisi. 
Toi karkin määrä oli joka paikassa ennen Halloweeniä aivan uskomatonta!

KUNTOSALIREISSU

Tiistain kohokohdaksi muodostui kuitenkin tutustuminen Markingtonin Goodlife Fitnekseen! Olin sopinut tapaamisen ryhmäliikuntavastaavan kanssa, joka on myös Les Mills Sh'bam ja BodyStep ohjaaja. Sovittiin, että pääsen hänen kanssaan ohjaamaan Sh'bam tuntia aamulla! Voi onni ja autuus! Kuten suurin osa tietää, liikunnanohjaaminen vaan on mun juttu todella lujaa. Nautin siitä todella paljon. Vaikka jännittikin aluksi vähän, saanko sanottua englanniksi mitään. Sh'bam tunti koostuu joraamisesta ja hauskanpidosta sekä helpoista tanssikuvioista. Ajatus on, että jokaisessa kappaleessa olisi jonkinlainen tarina tai muu ns. viihdyke. Mitä ilmeisemmin, mulle on selkeästi ihan luontevaa puhua ja heittää juttua oli kyseessä sitten suomi ja englanti. Oli hienoa huomata se.

Kai sitä tämänkin kokoisessa maassa voi olla huono äänentoisto jumppasalissa... ;) 
Jumppasalin koko oli miellyttävä, tosin jäin vähän kaipaamaan lavaa ohjaajalle ja äänilevyjä seiniin.

Ryhmäliikuntavastaava Andrea oli ihan mahtava tyyppi. Niin kai ne liikunnanohjaajat ympäri maailman ;) Meillä synkkasi heti. He eivät valitettavasti pysty mua palkkaamaan kaikkien paperitöiden yms. vuoksi, mutta Andrea lähetti mulle oman aikataulunsa, jotta voin mennä sen tunneille jumppaamaan ja ohjaamaan siitä huolimatta.

Kuntosaliketju Goodlife Fitness omistaa Les Mills-lisenssin Kanadassa yksinoikeudella. He ostavat koko ajan pois saleja yksityisiltä omistajilta ja tekevät niistä Goodlifeja. Varsinainen monopoli siis. Salit ovat täällä pääasiassa aika hulppeita; isot kuntosalit, paljon laitteita ja eri puolia. 

Esim. tuolla Markingtonissa oli yksi iso huone pelkkiä cardiolaitteita. Salilla on myös allas, sillä täällä asiakkaat haluavat myös uintimahdollisuuden salijäsenyyteensä.

Erikoisinta tällä salilla oli Cinemaroom: pimeä sali täynnä cardiolaitteita ja isolta valkokankaalta näkyy leffoja. Voi siis katsella leffaa ja treenata. Mahtavaa!

Salien yhteydessä on usein erilaisia kahviloita ja tämän salin yhdeydessä on mehubaari, josta saa erilaisia tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita sekä proteiinijuomia. Kätevää!

HALLOWEEN

Halloween on joulun jälkeen Pohjois-Amerikan toiseksi tuottavin juhlapyhä kaupallisesti. Voitte siis uskoa, että Halloween-hypetys oli ihan jäätävää kuukauden ajan ennen koko päivää. Töissä meillä oli omat Halloween-juhlat päivällä, joten pukeuduin asuuni jo töihin päästyäni. Aamubussiin en kehdannut vielä mennä maalaukset naamassa, mutta töiden jälkeen meninkin häntineen ja maalauksineen päivineen kotiiin koko tunnin matkan. Jos ei muuta, niin ainakin sain todella paljon hymyileviä kasvoja aikaiseksi iltapäivän ruuhkaan. :)

Myös Courtney oli pukeutunut leopardiksi, oltiin sitten siskoksia a:)

Pelitunnelmaa LINKS ja Milestones

Lisää pukuja ja pelitunnelmaa

Aurinkoinen Zach

Afterschool Programin ohjaajat: Jackson ja Emily. He ovat myös pariskunta :)
Keskellä kuvaa on Jason, joka on ryhmän vapaaehtoistyöntekijä.

Ja sitten tanssittiin Thrilleriä Emilyn johdolla.

Milestonesin Stacie oli viimeistä päivää ryhmäsä, joten ryhmän ohjaajat halusivat laulaa hänelle Justin Bieberiä.

Sitten iltaan:

Happy Halloween!

Likat likat... :)

Illaksi oltiin suunniteltu tyttöjen kanssa yhteisillallinen meillä ja siitä Church Streetin karnevaalitunnelman kautta juhlimaan. Päätettiin tehdä tortillaillallinen neljälle, meitä oli siis minä, Anna, Sanna ja Mai-Liis. Herkullisen illallisen jälkeen nokka kohti karnevaaleja, vaikka ilma olikin kuin morsian.

Anna (viikset puuttuu vielä tästä kuvasta)

Minä

Sanna

Mai-Liis

Ja lähtöjengi!! :)

Ehkä yks upeimmista korkokengillä tanssijoista, joita oon ikinä nähnyt!! :)

Juhlahumua.

"you look so awesome!" "We know!!" :D

Tuntemattomia tyyppejä, pyysin saada ottaa kuvan.

Tunnelma Church Streetillä oli ihan kreisiä! Katuja oli suljettu liikenteeltä ja kaikki vaan jorasivat ja pitivät hauskaa kadulla. Ihmisiä oli todella paljon ja lähes kaikki olivat pukeutuneet. Ei tällaista omistautumista näe ihan joka paikassa. Sporttiryhmien lapset tiesivät Trick or Treat -puvustuksensa jo viikkoja ennen päivää. Talojen etupihat oli koristeltu erilaisilla Halloween -koristeilla ja tietysti koverretuilla kurpitsoilla. Ihan kuin elokuvissa :)

Mun piti tähän kirjoitukseen kirjoittaa vielä paljon muutakin, mutta jatkan huomenna! Nyt tutilullaa!

Ps.Vierumäen tyttö- ja poikakalentereita onnistuu ostamaan multa, vaikka ne on Suomessa ja mä täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti