keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Couchsurfing tapaaminen

Sohvasurffausta?

Perjantai-illalle oli järjestetty Couchsurfing tapaaminen Jack Astor's ruokaravintolaan ja halukkaille oli järkätty mahdollisuus jatkaa Tryst yökerhoon.

Itse menin paikalle vasta kahdeksan jälkeen illalla ja porukkaa oli saapunut paikalle yllättävän paljon. Hauskinta koko hommassa oli se, että jokainen tyyppi joiden kanssa olin samassa pöydässä, oli eri maasta :) yhden suomalaisnaisenkin tapasin ohimennen, mutta hänen hostinsa ei oikein viihtynyt paikassa, niin he häipyivät nopeasti. 

Yleensä CS-viikkotapaamiset on Torontossa keskiviikkoisin,  mutta tämän tapaamisen oli järkännyt pari vuotta sitten Torontoon muuttanut intialainen Rohit. (Joka ei muuten tuoksunut currylle!) :D

 Mai-Liis (Virosta) ja hänen upea karhunvatukkamargaritansa!

Ensimmäinen paikallinen ateria. Ruoka nimeltä Poutine. Kertoivat sen olevan tuolta ranskankielisiltä alueilta lähtöisin ja että sieltä saa sitä parhaimpana. Annoksessa siis ranskiksia, ruskeata kastiketta ja juustoa. Ei juma meinasin nauraa ääneen kun näin sen! :D

Klubille meitä lähti noin 10 mukaanlukien eestiläinen Mai-Liis, Natashia ja hänen kämppiksensä Malika. Oikeastaan aika hauska tapa tavata uusia ihmisiä. :)

Saatin alkuskumpat!

Sohvasurffaajat.

Tilasin vodkan ja ison veden. Kumpi on kumpi?? ;D

Tanssilattia klo 23.15, menikö 15min ja se oli jo revetä liitoksistaan!

Trystin sisääntulo. Todella paljon järkkäreitä duunissa. En pysynyt ees laskuissa mukana..

Couchsurfer Rohit

Klubi itsessään oli ihan ok. Sisälle tällaisille klubeille maksaa tavallisesti sen 20$, mutta esim. tähän paikkaan naiset pääsee aina ennen puolta yötä ilmaiseksi. Klubi täyttyikin aika nuoresta väestä ja alkuillan klubimusan ja Daruden (mulla on huikee videoklippi tästä, harmi etten saanut sitä ladattua!) Jälkeen soi oikeastaan pelkkää tuhtia hiphopia. Me viihdyttiinkin porukalla aika hyvin siellä patiolla. Huomionarvoista täällä kyllä on se, että tupakoitsijoiden määrä on tosi vähäinen. Tosin tupakka on täällä kallista, joten kai se hintakin sitten sitä rajoittaa?


Patio. 

Viihdettä yökerhosta ei puuttunut: aina on bilevalokuvaajat paikalla ja kuvat julkaistaan heti seuraavana päivänä (kuvien julkaisuosoitteesta saa käyntikortin kaltaisen mainoskortin) patiolla meitä viihdytti taikuri, klubin maskotti tiikeri tms. puku päällä.

Maskotti. Lähde

Mahdollisuus olisi ollut myös laittaa sellainen Hi! My name is... tarralappu itseensä, mikäli oli seuranhaussa. Kovan kilpailun vuoksi pitää ilmeisesti kaikki klubi-illat olla täynnä kaikenlaisia sirkushuveja!

Ilta päättyi aika nopeasti ja oli aika siirtyä jälleen syömähommiin ja mulle sopivaan tyyliin eli täysin överiksi:

Hodari kojusta. Sai ite laittaa kaikki sisälmykset ja sorttinkeja ainakin 20 erilaista..... 

Tim Hortons on toisissa paikoissa auki 24h ja sen yhteydessä on tällainen toinen franchising-yritys Coldstone Creamery jäätelöineen, jossa siis ite saa miksata jätskiä ja mitä sinne sekaan haluaa...

Siinä rakentuu mun jäde.

JA ensin sen piti sekoittaa. Siis siinä pöydällä. Huhhuh! suklaajätskiä, brownie-pala ja suklaahippuja. Otin tosin lasten annoksen, mikä oli tähän suuren maailman malliin ihan riittävästi. Ja Vohvelikippoon tietty. Herkkupäiväksi siis lähes täydellinen kattaus loppujen lopuksi!

Tällaisen mukavan illallisen jälkeen kelpas mennä tutilullaa.. <3

Rakkaurella, T.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti