keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ajatuksia Variety Villagesta sekä työ ja yökerhokulttuurista

Seuraavat kolme postausta ovat tulosta mun julkisilla matkaamisesta. Latasin blogiappsin puhelimeen, niin saan siihen sitten luonnosteltua puhelimella aina kun tuntuu että olis asiaa :)

Oon aika monelta VV:n työntekijältä kysellyt niiden taustoja ja miten he ovat päätyneet duuniin. Mun esimies Archie on ollut talossa 29 vuotta, päivätoimintaryhmistä vastaava Cathy 22 vuotta, Shane ja Sherry 13 vuotta. Ja noi muakin nuoremmat päiväryhmien ohjaajat viidestä kahdeksaan vuotta.  Huhhuh! Ei vissiin siis pöllömpi paikka olla töissä. Tai jokin asia ihmisiä siellä pitää.

Askarreltiin LINKSin ja Milestonesin kanssa televisiot ohjelmineen. Alexandra auttaa yhtä ryhmäläisistä esittelemään Simposit ohjelmaa, joka tehtiin muovailuvahoilla. :)

Palkkaus tyypeillä ei oo häävi, ainakaan nuoremilla joiden kanssa oon jutellut. Heille maksetaan palkkaa 9-16 kuudelta tunnilta, sillä ruokatunti on palkaton. Tuntipalkka on 9 $ paikkeilla eli  6,50€!!
Siksi ainakin kaikki nuoremmat työntekijät työskentelevät myös muualla: baarissa, kaupassa, toisessa vastaavassa paikassa jne. Eli normaalisti he työskentelevät joko tuplapäivää ja / tai 7 päivää viikossa.

Ryhmien esittely:
Milestones

LINKS ja itse asiassa tämä typykkä on Milestonen likkoja. Halus vaan päästä poseeraamaan mulle! ;)

Haastattelin Milestonen ohjaajaa Ericiä, joka työskentelee pe, la ja su yöt aina The Guvernment -yökerhossa. http://theguvernment.com/ Siellä on useita puolia ja mm. Toissa perjantaina yhdellä klubeista esiintyi Avicii. Eric on duunissa Vip-klubin puolella. Tuntipalkka on 11$ paikkeilla (joka on aina sama),  mutta parhaana iltana saattaa saada 700 $ tippiä (500€!!), erityisesti siellä Vipin puolella,  jossa käy mm. Julkkiksia ym. Tärkeitä asiakkaita juomassa kalliita juomia ;)

Klubeilla musiikki on enemmänkin tyyliltään hiphoppia yms. vastaavaa suurimmalla osin klubeista tai vastaavasti klubi voi soittaa TOP 40 hittejä (mikä tosin olisi ihan jees, jos biisiä ei vaihdettais puolentoista minuutin välein...). Joraaminen on pääasiassa "grindaamista" eli näin suomalaisen näkövinkkeliin hinkkaamista vastakkaista sukupuolta edustavan kanssa. Eikä ole siis loukkaavaa tanssia näin vaikka olisi parisuhteessa. Mielenkiintoista.

Nuoret naiset pukeutuu pääasiassa makkarankuorimekkoihin ja korkkareihin. Miehet saalistaa tanssilattian ympärillä :D Onneks viina on niin kallista täällä baareissa (2cl shotti vodkaa 7$!), ni ei oo kyllä tullut törpöteltyä! Tuleepahan ainakin observoitua yöelämää tarkemmalla silmällä. 

Täällä on loossikulttuuri aika vahva. Ihmiset vuokraa loosseja eli sellaisia sohva + pöytäyhdistelmiä kaveriporukalle tai istuu VIP-karsinassa. Sit ne tietty yrittää kisuttaa pöytäänsä tyyppejä istumaan ja juomaan. Ihan huikeeta seurata vierestä.

Baaripirkot pukeutuu keskustan alueella todella paljastavasti, sillä kuulemma saa enemmän tippiä.
Viime viikonlopun baaripirkko. Lähde

Me tyydyttiin pukeutumaan ihan peruskuteisiin:
Minä, Natashia (Puolasta) ja Malika (Kazakhstan)

Vielä mikä oli mun mielestä mielenkiintoista klubilla, oli pullojen kaatonokat: niitä ei varsinaisesti ollut, vaan niissä oli muoviset korkit, jotka sopi yhteiseen kaatonokkaan. En ole tällaista nähnyt ennen:
Osaako joku kertoa, mikä siinä on pointtina?

Lisää tulossa tästä yökerhoreissusta... ;)

<3:tuulia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti